Over Holland Huurt

Holland Huurt B.V. verhuurt en verkoopt hoogwerkers en grondverzetmachines. We zijn gevestigd in Bergschenhoek (Rotterdam) en opgericht in 2017. Met een deskundig en ervaren team is Holland Huurt de specialist voor elke branche. We staan altijd voor je klaar, denken graag met je mee en leveren goede en veilige hoogwerkers op maat.

Ruim aanbod: jong, modern & efficiënt

We beschikken over een jonge, ruime huurvloot van moderne en efficiënte machines. Met een zeer divers verhuurassortiment en ruime beschikbaarheid van onze vloot kunnen we elk project op hoogte uitvoeren. Ons team adviseert je inzichtelijk over de meest geschikte machine voor elke opdracht. Samen kijken wij naar de plaats en inzet van het materieel voor de beste oplossing. Ons aanbod wordt regelmatig uitgebreid, je vindt onze hoogwerkers met daarbij de technische gegevens eveneens hier.

Veilig en betrouwbaar

Holland Huurt B.V. werkt uitsluitend met premium merken zoals JLG, CAT en Genie. Alle machines zijn T.U.V. gekeurd en voorzien van de laatste veiligheidseisen. Voor en na de verhuur van onze machine wordt deze door onze deskundige medewerkers grondig gecontroleerd. Zo ben je verzekerd van een veilige hoogwerker.

Vlug en flexibel

Indien er interesse is voor de aankoop van een machine dan is dat ook mogelijk. Wij adviseren je graag met ons team. Wij streven ernaar de scherpste prijs in de markt te bieden. Als je vandaag contact met ons opneemt ontvang je binnen 24 uur een vrijblijvende offerte van ons.

Samenwerking

Partner is Holland Machinery B.V. die grondverzetmachines, kranen, vrachtwagens, auto’s en onderdelen wereldwijd verkoopt. Een andere specialiteit van Holland Machinery B.V. is de Procurement afdeling, waarbij wereldwijd service verleend wordt met het aankopen van diverse machines, materialen en onderdelen.

Contact

Indien je vragen hebt of een hoogwerker wilt huren of kopen stuur dan een bericht naar info@hollandhuurt.nl of bel naar: 010 420 10 20.
Wij nemen jouw aanvraag graag in behandeling.

Altijd een veilige en voordelige oplossing voor uw bereikbaarheid op hoogte.
We staan voor u klaar, denken graag mee in het huren van goede en veilige hoogwerkers op maat.

Ruim en nieuw assortiment hoogwerkers
Deskundig en persoonlijk advies, ook op locatie
Binnen 12 uur vrijblijvende offerte
Eigen transportservice: levering door heel de Benelux
Flexibiliteit: korte, middellange en lange termijn huur
Alle knik/telescopen voorzien van aggregaat en SkyGuard
Eigen Technische Dienst

SAMEN WERKEN AAN EEN HOGER DOEL