Holland Huurt!

Over Holland Huurt

Holland Huurt B.V. verhuurt en verkoopt hoogwerkers en grondverzetmachines. Met het grote aantal machines, die wij in de verhuurvloot hebben kunnen wij u altijd van dienst zijn. Met de expertise van onze verhuurexperts zal het niet moeilijk zijn om voor u de geschikte machine te kiezen.

Altijd de veiligste oplossing voor uw bereikbaarheid op hoogte!
Ruim assortiment Premium Hoogwerkers -- Deskundig en persoonlijk advies, ook op locatie -- Binnen 24 uur vrijblijvende offerte -- Gemakkelijk en snel (online) hoogwerkers huren -- Eigen transportservice: wij leveren door heel de Benelux -- Flexibiliteit: korte, middellange en langetermijn verhuur -- Alle knik/telescopen voorzien van aggregaat en SkyGuard -- Eigen Technische Dienst

Wij kijken samen met u naar de plaats en inzet van het materieel zodat we tot de beste oplossing komen. Holland Huurt werkt uitsluitend premium merken zoals JLG, Genie, CAT.

Alle machines zijn T.U.V. gekeurd en voorzien van de laatste veiligheidseisen. Wij streven ernaar, u de scherpste prijs in de markt te bieden! Indien u vragen heeft of een hoogwerker wil huren of kopen stuur dan een email naar info@hollandhuurt.nl of bel naar: 010 420 10 20.

Holland Huurt B.V. is in 2017 opgericht. De directeur-eigenaar Dirk-Jan van der Meer heeft ruim 20 jaar ervaring in de verhuurbranche.

Partner is Holland Machinery B.V. die grondverzetmachines, kranen, vrachtwagens, auto’s en onderdelen wereldwijd verkoopt. Een andere specialiteit van Holland Machinery B.V. is hun procurement afdeling, waarbij klanten over de hele wereld bediend worden met het aankopen van diverse machines, materialen en onderdelen.